foto - FCC Gliding 2008
Forum rules
foto - FCC Gliding 2008
Fotky z FCC Gliding 2008 (od Maru) su vo fotogalerii.
Re: FCC Gliding 2008
Super fotky z tych kopcov.
Ty kokso...by som neveril ze v Tatrach (predpokladam ze tam to bolo fotene) je tolko snehu este.
Inac, k tym 2 poslednym fotkam,som nevedel ze 6511nastka ma aj vinglety

Adam wrote:Ty kokso...by som neveril ze v Tatrach (predpokladam ze tam to bolo fotene) je tolko snehu este.
Nepisal som, ze ich fotil on, ale ze su od neho. To je rozdiel

-
Keď som Markovi posielal fotky, napísal som, že mu posielam aj pár prebratých. Priemerrne inteligentný človek tiež usúdi, že som sa s veľkou pravdepodobnosťou nemohol vyfotiť odspodu pri prílete, keď som v ose sedel. Fotky s eroplánom s vingletami som prebral len z dôvodu, že je na nich vidieť krajina v Poľsku, ktorú som popisoval v mojom reporte, kvôli vašej predstave. Ešte je prevzatý pekný záber pristátia Cirrusa na pozadí s Bojnickým zámkom, ostatné zábery sú moje a mojej manželky.
Mara, aj ja gratulujem v peknym výsledkom. 

priemerne inteligentny clovek tiez usudi,ze to bol žart...
Last edited by Adam on 04 May 2008, 22:52, edited 1 time in total.
-
... a ja zase mám dojem, že na svoj vek si neprimerane drzý. Aj keď som asi len podpriemerne inteligentný.
Ak som ta mojim predchadzajucim prispevkom urazil,tak sa hlboko ospravedlnujem,reagoval som nim rovnako,ako si ty reagoval na ten moj...
P.S. Ako sa do hory vola,tak sa z hory ozyva....
P.S. Ako sa do hory vola,tak sa z hory ozyva....
adam, uz nemozem vydrzat!!! musis vsetko okomentovať a mať posledné slovo? zamysli sa nad svojím správaním... marián má pravdu 

-
Machajdo ďakujem
za zastanie. Už som ani nechcel reagovať na mladého, ale na Teba reagujem. O mladom som si spravil mienku už keď sme sa prvýkrát stretli a hneď mi začal tykať - a nielen mne, ale aj starším. Nehrám sa na NIEKOHO, ale naozaj mu asi chýba slušnosť.
za zastanie. Už som ani nechcel reagovať na mladého, ale na Teba reagujem. O mladom som si spravil mienku už keď sme sa prvýkrát stretli a hneď mi začal tykať - a nielen mne, ale aj starším. Nehrám sa na NIEKOHO, ale naozaj mu asi chýba slušnosť.
No uz som ani ja sem nechcel pisat,ale prave ste povedali to,co som chcel pocut... . Nechcem sa hadat,ale nevideli sme sa prvy krat,urcite to bolo viackrat,ale rozmyslal som,preco mnou tak pohrdas(teraz uz fakt neviem,ako ti/vam mam hvorit).Stacilo povedat jedno slovo a nebol by problem,ja nemam problem vypocut si kritiku na svoju hlavu,ved kazdy robime chyby.Tiez som ich spravil kopu,a niektore doteraz lutujem,avsak minulost sa uz neda vratit
.Ked som prisiel na letisko,nevedel som ako mam komu hovorit,tak sa mi to vsetko plietlo...
...bye

...bye
Toto vlakno je zalozene k fotogalerii FCC Gliding 2008. Respektujte temu. Na inu diskusiu je treba zalozit samostatne vlakno. Inak bude v diskusnom fore bordel.
Return to “[A]: Informácie k webu a pod.”