Zmena banneru na web stranke
Forum rules
Zmena banneru na web stranke
Drahý kolegovia .Už dlhšiu dobu na letisku nemáme Dynamika.Všetci vieme prečo.Nedá sa to zmeniť.Podla mňa je to dosť morbidne.Aspoň z úcty k pozostalým.
Re: Zmena Foto na stranke
Kanec wrote:Drahý kolegovia .Už dlhšiu dobu na letisku nemáme Dynamika.Všetci vieme prečo.Nedá sa to zmeniť.Podla mňa je to dosť morbidne.Aspoň z úcty k pozostalým.
Mne to tak nepride. Ale prosim, nech sa vyjadria aj ostatni, ak bude "spolocenska objednavka", zmenim to.
ja s tým problém nemám. Je to súčasť histórie. Smutnej, ale je. Smrť je súčasť života.
Nevšimol som si, že by niekto retušoval budovy dvojičiek zo starých filmov, netočil filmy o Titanicu atď.
Chceme predstierať že sa to nestalo? Radšej sa z toho poučme.
Nevšimol som si, že by niekto retušoval budovy dvojičiek zo starých filmov, netočil filmy o Titanicu atď.
Chceme predstierať že sa to nestalo? Radšej sa z toho poučme.
-
Dynamic je krásne lietadlo.Spomienky sa oživujú práve fotografiami.....
Vidím že som v menšine.A menšina sa musí podriadiť večšine.
Last edited by Kanec on 10 Feb 2009, 07:22, edited 1 time in total.
tiez som si to vsimol,aj ked omnoho skor po tragedii....fotky su na spomienky,ale nejsom si isty,ci by mal prave v HEADDRI pripominat nieco take...
Súhlasim z tebou.Kľudne foto o dynamiku moze byť v nejakej inej sekcii.Veď mne sa tiež Dynamik páči.A osobne proti fotkám o tomto lietadle vobec nič nemám.Ale pre boha, nie na titulke.Adam wrote:tiez som si to vsimol,aj ked omnoho skor po tragedii....fotky su na spomienky,ale nejsom si isty,ci by mal prave v HEADDRI pripominat nieco take...
Presunuté do správnej sekcie. Nabudúce zakladajte príspevky do správnych sekcií. Zároveň som zmenil názov, aby bol výstižnejší.
Return to “[A]: Informácie k webu a pod.”