Uzatváranie neba 2009
Forum rules
Re: Uzatváranie neba 2009
Tak "som vybavil" pekne počasie na sobotu! (predpoveď vyzera zatial dobre)
Myslim, ze na posedeni by sa mohli premietnut fotky zo sezony 2009 a tusim aj video sa tocilo na letisku...
Bude kde? Bude fungovat bar? Po nejasnostiach okolo pristavby nie je jasne, kto a kedy ju - a teraz hlavne bar, ale aj ubytovanie - pouziva. Prosim teda o vysvetlenie a pravidla, platne pre tuto akciu ale aj potom.
Premietacku prinesiem, platno bolo v bare, doneste media material.... snad budeme mat nejaku teplu miestnost.
Ako dalsi bod programu mozu ucastnici poreferovat o Plachtarskom Seminari 2009, ktory sa konal teraz v Prievidzi.
A pozriet sa na Horacovych vlnovzruchoch, ako sa da u nas lietat vlna.
Ak bude pocasie, priletia aj kolegovia z najblizsich aeroklubov - Holica, Breclavy a Trnavy. "Ríkali na seminári."
Tu je dobrá ďalšia téma - od 1.1.2010 by sa mala na skúšku zrušiť povinnosť podávať letový plán pri letoch medzi SR-ČR.
Myslim, ze na posedeni by sa mohli premietnut fotky zo sezony 2009 a tusim aj video sa tocilo na letisku...
Bude kde? Bude fungovat bar? Po nejasnostiach okolo pristavby nie je jasne, kto a kedy ju - a teraz hlavne bar, ale aj ubytovanie - pouziva. Prosim teda o vysvetlenie a pravidla, platne pre tuto akciu ale aj potom.
Premietacku prinesiem, platno bolo v bare, doneste media material.... snad budeme mat nejaku teplu miestnost.
Ako dalsi bod programu mozu ucastnici poreferovat o Plachtarskom Seminari 2009, ktory sa konal teraz v Prievidzi.
A pozriet sa na Horacovych vlnovzruchoch, ako sa da u nas lietat vlna.
Ak bude pocasie, priletia aj kolegovia z najblizsich aeroklubov - Holica, Breclavy a Trnavy. "Ríkali na seminári."
Tu je dobrá ďalšia téma - od 1.1.2010 by sa mala na skúšku zrušiť povinnosť podávať letový plán pri letoch medzi SR-ČR.
Potrebujem nahlásiť do zajtra večera počty ľudí ktorí sa zúčastnia. Aj HOSTÍ
Inak sa môže stať, že niektorí budú hladní!
Budú klobásky a pivo. Tvrdý alkohol a iné "návykové látky"
si zabezpečí každý podľa vlastnej chuti, fantázie a produkcie.

Budú klobásky a pivo. Tvrdý alkohol a iné "návykové látky"

Holicania, vyjadrite sa! (cca. traja?)
asi 3-ja z Holíča,
Sergej spať u vás pravdepodobne nebude , neviem ako Pahýl a naša Michaelka,
Sergej spať u vás pravdepodobne nebude , neviem ako Pahýl a naša Michaelka,
Si nejako vymakol...
Jofe, tak mne pridu 4 kamarati z BA. Diks
no možno by sme v prípade nečasu aj zostali ,
minulý rok nás prikovala poľadovica ,
minulý rok nás prikovala poľadovica ,

Aha, chapem...
ešte sedite v báru?
my už pokrčujeme v holici,
dakujeme za neletove pocko a klobasu s pivkom,
Sergej A pahýl,
pozdravujeme Julianku utiahnutú v rohu gauča,
Sergej A pahýl,
No napriklad ja uz sedim doma...
Pocasie na buduci rok zlepsime, resp. saq na buducu sezonu by som ta uz rad stretol aj v stupaku, ne len pocul na radiu a videl kdesi v hlbke vrciac... Takze ukoncenie sezony neni jedina letecka akcia...
A Julianu si mohol pozdravit aj osobne nemusel si sa hanbit a pisat cez net. Saq ona si to precita sama, mozno ti napise na fejsbuku.
Caaau
Pocasie na buduci rok zlepsime, resp. saq na buducu sezonu by som ta uz rad stretol aj v stupaku, ne len pocul na radiu a videl kdesi v hlbke vrciac... Takze ukoncenie sezony neni jedina letecka akcia...
A Julianu si mohol pozdravit aj osobne nemusel si sa hanbit a pisat cez net. Saq ona si to precita sama, mozno ti napise na fejsbuku.
Caaau

Tak to bol prúser, to počasie.
V zmysle príspevku vyššie to beriem na seba a hneď dnes píšem reklamáciu na vyššie miesta, kde som objednával dobré počasie.
Už ani na toho pánbožka sa dnes nedá spoľahnúť, že dodrží dodávateľsko-odberateľské vzťahy.... tak čo chcete od obyčajných smrteľníkov.
Na včerajšiu akciu a jej počasie sa pekne hodí jedna poznámka od čekého génia Járy Cimmermana:
"Život se skládá ze dvou fází, které se cyklicky opakuji:
1. Očekávání.
2. Zklamání."
Kua.
V zmysle príspevku vyššie to beriem na seba a hneď dnes píšem reklamáciu na vyššie miesta, kde som objednával dobré počasie.
Už ani na toho pánbožka sa dnes nedá spoľahnúť, že dodrží dodávateľsko-odberateľské vzťahy.... tak čo chcete od obyčajných smrteľníkov.
Na včerajšiu akciu a jej počasie sa pekne hodí jedna poznámka od čekého génia Járy Cimmermana:
"Život se skládá ze dvou fází, které se cyklicky opakuji:
1. Očekávání.
2. Zklamání."
Kua.
sergej wrote:ešte sedite v báru?
Sergej A pahýl,
Julianka dakuje
a v stredu sediet v rohu nebude