Bratia Cesi sa venuju omladine:
http://www.gliding.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=2625&start=60
Opis juniorky, ako sa pocas kurzu odstrihla od domovskeho letiska, je akysi povedomy.
Ako malo staci...
Forum rules
-
Re: Ako malo staci...
Tak je - keď je menej prostriedkov aspoň juniorov treba podporovať, lebo môžu z nich vyrásť schopní reprezentanti klubu.
Keď sme začali chodiť najprv na spoločensko - športové akcie, potom aj na preteky ,spočiatku si Senicu kolegovia plietli so Sencom.
Teraz už v tom majú jasno.
Usporiadatelia pretekov pre juniorov stanovujú polovičné štartovné a kluby im toto štartovné preplácajú.
Navrhoval by som toto učiniť aj v našom ZAK Senica.
Keď sme začali chodiť najprv na spoločensko - športové akcie, potom aj na preteky ,spočiatku si Senicu kolegovia plietli so Sencom.
Teraz už v tom majú jasno.
Usporiadatelia pretekov pre juniorov stanovujú polovičné štartovné a kluby im toto štartovné preplácajú.
Navrhoval by som toto učiniť aj v našom ZAK Senica.
Trosku odbocim, lebo nechcem zakladat nove tema. Na margo podpory junirorov, pricom som za, kedy sa bude kona tohtorocne sustredenie?
Potrebujem si uz naplanovat aku taju dovolenku a info o tomto som tu zatial nenasiel.
Vdaka za info
Potrebujem si uz naplanovat aku taju dovolenku a info o tomto som tu zatial nenasiel.
Vdaka za info
-
A bude na čom ? Dala by sa požičať nejaká dvojsedadlovka ? Keď už nie na dokončenie výcviku, aspoň na zalietanie.
No veru .. to netusim ... sa hambim, ale tento rok od schodze sa mi este na letisko nepodarilo prist, tak netusim ze aky je stav...
-
Sústredenie bývalo vždy na prelome mesiacov júl /august.
Držte sa témy. O sústredení môžete diskutovať inde.
Adminova usmerňujúca poznámka je správna.
Ešte viacej agilný admin by aj založil rovno novú tému, "Sústredenie 2011" a presunul tam relevantné príspevky, s mailom na prispievateěov.
Ale to už je "profi" služba, ktorá tu teraz asi je príliš.
Iné je podstatné: to sústredenie a lietanie v ZAK.
Ešte viacej agilný admin by aj založil rovno novú tému, "Sústredenie 2011" a presunul tam relevantné príspevky, s mailom na prispievateěov.
Ale to už je "profi" služba, ktorá tu teraz asi je príliš.
Iné je podstatné: to sústredenie a lietanie v ZAK.
Return to “Letecký výcvik a športové lietanie”