Reflexne vesty
Forum rules
Reflexne vesty
Pre tych, co este nevedia, od vcera (1.11.2006) su u nas povinne reflexne vesty vo vozidle umiestnene tak, aby boli v dosahu z miesta sedadla vodica.
Re: Reflexne vesty
Marek wrote:Pre tych, co este nevedia, od vcera (1.11.2006) su u nas povinne reflexne vesty vo vozidle umiestnene tak, aby boli v dosahu z miesta sedadla vodica.

Marek wrote:Pre tych, co este nevedia, od vcera (1.11.2006) su u nas povinne reflexne vesty vo vozidle umiestnene tak, aby boli v dosahu z miesta sedadla vodica.
no, ja ju mam strcenu pri rezerve. to asi nevyhovuje.
mchabela wrote:Marek wrote:Pre tych, co este nevedia, od vcera (1.11.2006) su u nas povinne reflexne vesty vo vozidle umiestnene tak, aby boli v dosahu z miesta sedadla vodica.
no, ja ju mam strcenu pri rezerve. to asi nevyhovuje.
Iba ak by si mal rezervu na sedadle spolujazdca

-
Inak ked sa bavíme o reflexných vestách. Vzdy ked sme sadali na letiskach v ramci obletu stredozem. mora, vždy sme si hned po vystúpení z kabíny natahovali reflexky.
Riso sa teraz premáva v reflex. veste, a musim povedat, ze je ho fak dobre vidiet za kazdeho pocasia. Co takto zaviest pravidlo, ze mavac. starter, ved. let. prevadzky, riadiaci.... a zapínaci na navijak by ich tiez mali...Podla mna by to prispelo dost k bezpecnosti a aj vizualizácii prevadzky...
je to vlastne iba vyuzitie toho co existuje....No a vyzera to aj profi....
jednoducho necakat cim sa nieco stane
Riso sa teraz premáva v reflex. veste, a musim povedat, ze je ho fak dobre vidiet za kazdeho pocasia. Co takto zaviest pravidlo, ze mavac. starter, ved. let. prevadzky, riadiaci.... a zapínaci na navijak by ich tiez mali...Podla mna by to prispelo dost k bezpecnosti a aj vizualizácii prevadzky...
Jaro
-
-
Hugo, všetko má svoje pre a proti. Vždy treba zvažovať čo to dá a čo to vezme. Ked sme leteli nad morom museli sme mať na sebe plávacie vesty. Aj ked boli nepohodlne a neprijemne a bolo svinsky horúco.A predstav si, že sa medzi tými starými chlapmi nenašiel nijaký frajer, ktorý by si ju nedal...pretože aj tak to nikdo "hore" už neskontroluje.
Takže keby som si ja mal vybrať, či byť seknutý vrtuĺou alebo sa potiť, asi by som neváhal....ja len diskutujem
Takže keby som si ja mal vybrať, či byť seknutý vrtuĺou alebo sa potiť, asi by som neváhal....ja len diskutujem

Jaro
-
Jaro Parízek wrote:Riso sa teraz premáva v reflex. veste, a musim povedat, ze je ho fak dobre vidiet za kazdeho pocasia. Co takto zaviest pravidlo, ze mavac. starter, ved. let. prevadzky, riadiaci.... a zapínaci na navijak by ich tiez mali...Podla mna by to prispelo dost k bezpecnosti a aj vizualizácii prevadzky...
suhlasim, vecsina z nas ju aj tak uz ma, kto nema, stoji cca 70 korun.
-
-